Salut ,tocmai mi-am cumparat un Star pentru Mercedes si mi se pare o interfata cam mare si cu multe rahaturi pe langa ea
e o clona chinezeasca la care cum am ajuns acasa am demontat cutiuta metalica de pe cablul RS232 sa vad ce interfata se afla inauntru si cum e lucrata, dar am avut neplacuta surpriza sa constat ca era o mare teapa , inauntru se aflau doua guguloaie de plastic topit si cablul intact intra pe o gaura a capacului si iesa pe cealalta fara macar sa aiba vreo piesa, daca ar fi turnat-o in rasina poate asi fi fost multumit sperand sa fie totusi ceva in interiorul cutiei de aluminiu eloxat, foarte frumos lustruit si inscriptionat cu "RS232 - RS485". In conditiile astea ma intreb, ce o fi oare in cutia mare de aluminiu care se numeste multiplexor , intrebare pe care indraznesc sa o pun aici in speranta ca vreun user a desfacut-o si ar putea spune ce se afla in ea, eu nu o mai desfac pentru ca daca e teapa si asta ma ia capul.
In speranta ca cineva a demontat-o astept un raspuns.
(Am uitat sa spun ca functioneaza bine dupa cum spune softul dar nu stiu cat de bine in comparatie cu alte interfete)