Treci peste conţinut

• Welcome Back Anonymous!
  • Acum este Lun Mai 25, 2026 4:15 pm
  • Prima pagină ‹ Tehnica Foto Digital ‹ Software pentru Foto
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă

Soft Foto?

Discutii in legatura cu Software,Filtre,Setari ... ce tin de Tehnica Foto
Scrie un răspuns
3 mesaje • Pagina 1 din 1
  • Reclama

Soft Foto?

Mesajde dragos » Dum Feb 14, 2010 10:18 pm

Seara buna! , am vazut prin multe filme si pe la televizor ceva soft care marea rezolutia unei poze sau filmari mai proaste, o prelucrea si la sfarsit
apareau vizibile mai multe detalii, ceva gen upscaling cum e la HD cu DVDuri care nu sunt HD si le ridica tot in 1080p. ma intereseaza si pe mine sa aflu ce soft poate face asta cat mai bine deoarece am 4 camere de supraveghere si nu le pot da rezolutie mare ca imi umple hardul dar daca cineva imi fura ceva nu pot sa imi dau seama dupa filmare cine e persoana. Pentru asta apelez la voi poate stiti ceva.Eu am incercat o gramada de programe care in afara de marirea fizica a pozei nu fac nimic nici macar rezolutia n-o maresc. :?:
dragos

Sus

Re: Soft Foto?

Mesajde valipet » Vin Feb 19, 2010 10:31 pm

Un exemplu de soft care face upscaling ar fi asta:http://yuvsoft-super-resolution-demo.yuvsoft.qarchive.org/
High quality video upscaling using a unique fast super resolution technology. Information from several video frames is used to greatly enhance quality of a high resolution image. Several presets with different speed-quality trade-off are available. The best results are obtained when upscaling video 2 times. The demo can process AVI files of 704x576 resolution or below, making it possible to evaluate quality of SD to HD content conversion.

Nu stiu daca te satisface dar eu pe asta l-am incercat si a dat rezultate satisfacatoare.
valipet
Site Admin

Sus

Re: Soft Foto?

Mesajde dragos » Mar Mar 02, 2010 12:47 am

Aia am gasit si eu pe net dar totusi nu e ce ma asteptam, mai incerc, sunt perseverent!
dragos

Sus

Scrie un răspuns
3 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Software pentru Foto