Treci peste conţinut

• Welcome Back Anonymous!
  • Acum este Vin Apr 17, 2026 9:55 am
  • Prima pagină ‹ Computere (Ce este Calculatoarele si ce vrea ele) ‹ Diverse
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă

cum sa cureti un Forum de "JS:Illredir-K [Trj]"

Diverse care tin de Computere si nu intra in celelalte Categorii
Scrie un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1
  • Reclama

cum sa cureti un Forum de "JS:Illredir-K [Trj]"

Mesajde valipet » Dum Feb 14, 2010 10:52 pm

Deoarece am avut Foarte multe atacuri la Site si la Forum a inceput sa ma preocupe ideea cum sa cureti un Forum de "JS:Illredir-K [Trj]" fara sa sergi tot si s-o iei de la capat mai ales cand ai ceva useri si articole pe Forum si am gasit solutia, momentan doar pentru Forum dar mai cautam
daca cineva mai are o problema asemanatoare nu rebuie sa se mai chinuie ,pur si simplu descarcati scriptul de aici:[url]http://crafts.hopmart.pl/files/remove-js-illredir-b.php.tar.gz[url] apoi il dezarhivati copiati fisierul ...php in public html apoi al lansati din browser cu comanda :
http://(adresa forumului)/remove-js-illredir-b.php si urmati instructiunile. Rapid si sigur. :!: :!: :!:
valipet
Site Admin

Sus

Re: cum sa cureti un Forum de "JS:Illredir-K [Trj]"

Mesajde valipet » Dum Feb 21, 2010 9:15 pm

Am reusit sa curatam si Siteul (sper), am luat un backup mai vechi si 'curat' pe care l-am suprascris peste site si a mers mai putin cateva fisiere care au trebuit curatate manual, dupa ce am schimbat parolele de administrare si am curatat calculatoarele de pe care administram siteul. Imi pare rau cand vad din ce in ce mai multe siteuri atacate.chiar si siteul unui Prieten bun al meu "www.ledshop.ro"
valipet
Site Admin

Sus

Scrie un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Diverse