Treci peste conţinut

• Welcome Back Anonymous!
  • Acum este Dum Aug 09, 2026 2:46 pm
  • Prima pagină ‹ Auto BMW (tot ce tine de BMW) ‹ Diverse
  • Schimbă dimensiunea fontului
  • Versiune printabilă

Ciudatenie idioata

Aici se poate scrie tot ce nu intra in celelalte categorii
Scrie un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1
  • Reclama

Ciudatenie idioata

Mesajde Cristi » Joi Dec 17, 2009 11:32 pm

Salut, azi mi-am pus gumele de iarna si am iesit si eu putin pe strada , la inceput nu am simtit nimic dar cand am ajuns pe strada curata am observat ca merg ca pe cal si daca accelerez si ajung la 60km/ora deja trebuie sa imi tin gatul incordat ca ma topaie bine de tot.Am crezut ca e de la plumbi ca mi-or fi sarit si m-am uitat la ei sunt intacti, jantele impecabile prezoanele stranse, anul trecut le-am pus gume noi si le-am echilibrat. Ce naiba poate sa fie? a mai patit vreunul din voi asa ceva? :roll: :roll:
BMW530
Cristi

Sus

Re: Ciudatenie idioata

Mesajde admin » Vin Dec 18, 2009 10:24 pm

Nu am patzit dar cred ca ai pus la pastrare rotile de iarna in picioare nu culcate si eventual si ceva greu peste ele de s-au deformat cauciucurile probabil asta vara si acum simti aplatizarea ca pe un obstacol peste care treci.cam asta cred ca ar fi explicatia din punctul meu de vedere. O seara Placuta!
admin
Site Admin

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Scrie un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Diverse